Categories

Presentació de l’estudi d’ACV de llet a Catalunya (Jornada PATT)

Jornada tècnica a Vic, 5 de maigEl proper dijous 8 de maig  a la seu de la cooperativa Plana de Vic organitzem la jornada Anàlisis de Cicle de Vida i càlcul de la Petjada de Carboni de la producció de llet de vaca a Catalunya.

En aquesta jornada us presentem els resultats del projecte l’ACV de la llet de vaca a Catalunya elaborat durant el període maig 2013 – maig 2014 per a tres casos d’estudi, tot parant atenció a una de les explotacions objecte d’estudi: el Pujol de Calldetenes.

Els estudis de Petjada de Carboni i d’Anàlisi de Cicle de Vida de productes i processos agraris són relativament recents. Alguns sectors a Catalunya ja han fet esforços en aquest sentit com és el cas d’alguns productes d’horta i de fruita o el cas del sector porcí. La recerca que aquí es presenta ha de contribuir al coneixement, control i millora ambiental de la producció de llet de vaca a nivell d’explotació i de l’entorn cooperatiu.

Programa de la jornada: 08maig2014_VIC_Cicle_de_Vida

2 Responses to Presentació de l’estudi d’ACV de llet a Catalunya (Jornada PATT)

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.