Categories

Màster en Planificació, Intervenció i Gestió Sostenible del Medi Rural (UVic)

Master_UVIC

Per més informació consulteu la pàgina http://www.uvic.cat/formacio-continua/ca i infofc@uvic.cat

————–

S’està estructurant un nou corrent de pensament respecte de l’ordenació del territori que, sense impedir l’activitat econòmica i la competitivitat empresarial, aposta de manera decidida per nous models d’ordenació i d’ocupació de sòl més sostenibles.

El Màster en Planificació, Intervenció i Sostenible del Medi Rural s’ofereix amb l’objectiu de formar especialistes en la planificació i gestió sostenible del medi rural amb una visió multidisciplinar dels diferents àmbits d’estudi del territori. Per aquest motiu, el programa s’estructura en un primer bloc de diagnosi, un segon de planificació i un tercer d’intervenció i gestió.

Alguns dels elements més destacables del Màster són les sortides de pràctiques per conèixer diferents realitats territorials i ambientals, així com el cas d’estudi que consisteix en la realització d’un projecte aplicat de planificació integrada d’un àmbit rural de Catalunya

————

Informació bàsica aquí: Planif_interv_medi_rural_UVIC2014

Veure vídeo de presentació

——————————————————————————————–

Orientació:

Professionalitzador i de recerca.

Destinat a:

Titulats en Biologia, Ciències Ambientals, Enginyeria Forestal, Enginyeria Agrícola, Geografia, Arquitectura, Dret, Economia, Ciències Socials i altres disciplines que intervinguin en la planificació i la gestió del territori.

També està adreçat a professionals en actiu, tant de l’administració pública com d’enginyeries i despatxos professionals que estiguin interessats en els processos de planificació, ordenació, intervenció i gestió del medi rural.

Per accedir als estudis cal estar en possessió d’una titulació universitària. En alguns casos, prèvia entrevista amb el coordinador, podran sol·licitar l’accés al programa formatiu persones sense titulació que acreditin una experiència professional.

Sortides Professionals:

Aquest màster prepara tècnics especialistes que puguin desenvolupar la seva pràctica professional a empreses dedicades a la gestió del medi ambient o ordenació territorial; entitats i organitzacions privades de conservació i gestió del medi rural; entitats de custòdia o emprenedoria rural; administracions públiques, empreses i institucions vinculades a la planificació i gestió del territori; empreses dedicades al sector de l’energia i de les infraestructures de comunicació.

Lloc:

Universitat de Vic i instal·lacions del CTFC a Solsona pel que fa a les dues setmanes intensives.

Horaris:

Les sessions presencials es desenvoluparan entre el 24 d’octubre de 2014 i el 12 de desembre de 2015 i tindran lloc en divendres, de 17h a 21h, i dissabtes, de 9h a 18h. El projecte final de Màster es lliurarà l’abril de 2016.
L’horari dels casos pràctics s’adaptarà a cada cas, mentres que el cas d’estudi es portarà a terme durant dues setmanes intensives, de dilluns a divendres, a Solsona.

Màster coorganitzat amb:

             

En col·laboració amb:

            

                           

 

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.