Categories

Parc Agrari del Baix Ter, els antecedents

La protecció i gestió dels espais agraris del Baix Ter mitjançant la figura d’un Parc Agrari, és una reclamació que prové de diferents àmbits. Des del sector agrícola la proposta va ser formalitzada a través del Congrés del Món Rural’06, en el Pacte Territorial per l’Alt i el Baix empordà (estratègia 7, creació de parcs agraris).

Des de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de Girona, també es va mencionar la necessitat de crear aquest Parc Agrari en l’estudi Diagnosi d’espais connectors de l’àrea de Girona (pàg.48). En aquest document es descriu la zona que ocuparia el potencial Parc Agrari com una Unitat Paisatgística, i es fa una proposta dels municipis que s’haurien d’incloure.

– Proposat en la «Diagnosi d’espais connectors de la demarcació de Girona» Arvensis Gestió i assessorament ambiental per encàrrec de la Diputació de Girona. – Proposat en els estratègies del Pacte Territorial 5 Alt i Baix Empordà presentats en el Congrès del Món Rural maig 2006. – Previst a la proposta de Parc Natural del Montgrí. – Previst al Pla Director Territorial de l’Empordà.

Documents relacionats:

Congrés del Món Rural. Pacte Territorial de l’Alt i Baix Empordà

Diagnosi d’espais connectors de la demarcació de Girona (pàgina 48, Parc Agrari del Baix Ter)

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.