Categories

Grup de Treball sobre Espais Agraris (FMR i Agroterritori)

Durant l’any 2014 i el primer quatrimestre de 20015, la Fundació del Món Rural i la Fundació Agroterritori impulsen un àmbit de debat i de reflexió al voltant dels espais agraris a Catalunya amb la constitució d’un Grup de Treball sobre Espais Agraris. El GTEA està format grup d’experts ampli, pluridisciplinar i representatiu en matèria d’espais agraris.

El GTEA ha acotat l’objectiu del treball a dues línies:

–          Definir l’espai agrari. Es proposa una definició del que és l’espai agrari català, i del que no és, amb la intenció de focalitzar la tasca cap a un segon objectiu:

–          Proposar un grup d’indicadors que permetin identificar primer i valorar després, amb claredat els espais agraris de Catalunya. S’ha treballat amb la idea d’apropar, classificar, catalogar, definir i debatre criteris per consensuar uns indicadors comuns i atansar, des de la reflexió, les variables emprades per l’administració local i general, i per altres agents i actors implicats des del sector agrari.

En breu es farà públic el document que recollirà la definició d’espai agrari i la proposta d’indicadors resultat d’aquest debat.

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.