Categories

Jornada sobre agricultura periurbana a UVic

Jornada_UVIC

Per raons d’organització, la jornada no es celebrarà el dia 3 de juliol

Es tornarà a programar per a mitjans d’octubre o principis de novembre

En breu us farem saber la nova data

—-

La Universitat de Vic organitza la jornada Planificació i gestió del medi rural: l’espai agrari periurbà, per a què serveix? entorn a la problemàtica i la gestió dels espais agraris periurbans. Us esperem el 3 de juliol a la Universitat de Vic. Campus Torre dels Frares. Sala Segimon Serrallonga – C. de la Laura, 13.

L’espai agrari adjacent a l’espai urbà ha estat sotmès a fortes tensions que sovint han comportat que fos considerat un espai residual o marginal al voltant de la ciutat. Els reptes que s’obren actualment en relació als espais agraris periurbans estan orientats a mantenir el seu valor productiu estratègic i a conservar la biodiversitat que porten associada.
L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer la problemàtica i la gestió dels espais agraris periurbans,  i analitzar de quina manera es poden integrar els espais agraris en les noves estratègies de planificació del medi rural.

Certificació: Certificat d’assistència. Consulta el document de Certificació i reconeixement de crèdits

Entre els ponents estarà Anna Roca, responsable de la Comissió tecnicocientífica d’Agroterritori. Possarà sobre la taula el cas de l’espai agrari periurbà del sud de Girona.

Trobareu el programa al següent enllaç: jornada_UVIC

Accediu a http://www.uvic.cat/formacio-continua/ca/universitat-estiu/planificacio-i-gestio-del-medi-rural-lespai-agrari-periurba-que-serveix per a fer les inscripcions.

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.