Categories

Adhereix-te a la Carta de l’Agricultura Periurbana

La Fundació Agroterritori conjuntament amb el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i la Red Agroterritorial han impulsat la redacció de la “LA CARTA DE L’AGRICULTURA PERIURBANA per a la preservació, l’ordenació, el desenvolupament i la gestió dels espais agraris periurbans”.

El document anima a les autoritats públiques, entitats locals, associacions,… a adoptar polítiques i mesures per protegir, planificar, desenvolupar i gestionar els espais agraris periurbans europeus. La finalitat d’aquestes polítiques i mesures és la consolidació de l’activitat agrària i dels professionals que la fan possible: agricultors i agricultores, així com els tècnics i els investigadors agraris.

L’ajuntament de Sabadell i el Parc Agrari del Baix Llobregat ja s’ha adherit.

Us adjuntem un model per a que pugueu adherir-vos a la «Carta de l’Agricultura Periurbana», que podeu modificar si ho considereu oportú.

Per qualsevol consulta us podeu adreçar al correu electrònic agroterritori@agroterritori.org

*

Enllaços d’interès:

Adhesió de l’Ajuntament de Sabadell

Adhesió del Parc Agrari del Baix Llobregat

*

Documents relacionats:

Català: Model d’Adhesió a la Carta (word)

Castellano: Modelo de Adhesión a la Carta (word)

*

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.