Categories

Catalunyam!

La marca Catalunyam ha estat impulsada per l’Associació Catalana de Productors Agraris i Comerciants de la Terra (ACPACT) amb l’objectiu de promoure productes alimentaris de qualitat produïts íntegrament a Catalunya. Amb aquest segell es pretén incentivar els circuits de comercialització de proximitat, oferint al consumidor final una garantia de qualitat, seguretat i de que s’està comprant un aliment produït al país. Paral·lelament s’està fomentant un preu just pels productors, amb la finalitat última de donar continuïtat al sector agrari català.

Els productors interessats en acollir-se al segell signen un conveni de col·laboració amb l’ACPACT i poden comercialitzar els productes a través de botiguers, detallistes i mercats municipals que també hagin signat un conveni. Per tan la marca Catalunyam garanteix un control de qualitat en totes les etapes, des del productor fins al comercialitzador.

Sota aquest segell trobarem tota la gamma de productes agrícoles produïts a Catalunya (horta, fruita, oli o productes ramaders).

L’Associació Catalana de Productors Agraris i Comerciants de la Terra (ACPACT) és una associació de gremis i associacions del ram agrari i comercial sense ànim de lucre, formada per la Unió de Pagesos de Catalunya, l’Associació de Mercats Municipals de Catalunya i la Confederació de Comerç de Catalunya.

Enllaços d’interès:

Vídeo aparegut al portal 3cat24.cat – Productes d’aquí i sostenibles, la marca Catalunyam

Notícia apareguda a la web gastroteca.cat

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.