Categories

Grups Operatius – ajuts al nou PDR

Ajuts a la creació i funcionament de Grups Operatius de l’associació europea per a la innovació en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles

El nou Pla de desenvolupament rural (PDR 2014-2020) recull la creació de noves línies d’ajut per incentivar la cooperació per a la innovació en el sector agroalimentari i forestal a través dels Grups Operatius de l’Associació Europea per a la Innovació (AEI) en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles i mitjançant la subvenció dota amb un total de 17 milions d’euros i destinada a: 1) La constitució de grups operatius i la redacció de projectes innovadors. 2) La realització de projectes pilot.

Poden ser beneficiaris d’aquests ajuts els productors agraris i forestals i les seves agrupacions o associacions, empreses o indústries del sector agroalimentari i forestal i les seves agrupacions o associacions, les cooperatives agràries i les seves associacions o federacions, les comunitats de regants, i els artesans alimentaris i els seus gremis. A més dels beneficiaris anteriors, també poden formar part d’un Grup Operatiu les universitats, els centres de recerca i centres tecnològics, els centres d’innovació, altres entitats en què els seus estatuts contemplin la realització d’accions d’investigació i desenvolupament tecnològic, les empreses tecnològiques, les empreses de serveis i proveïdores de tecnologia i inputs a les empreses agroalimentàries i forestals, l’administració, les entitats d’assessorament agrari, les organitzacions no governamentals (ONG), les petites i mitjanes empreses (PIME), i altres agents del sector agroalimentari i rural.
El termini de presentació de les sol·licituds és de dos mesos a partir de l’endemà de la data de publicació de l’Ordre, és a dir, el proper 24 d’octubre.

Per a més informació, hom es pot posar en contacte amb l’òrgan instructor d’aquesta línia d’ajut: el Servei d’Innovació Agroalimentària del Departament (A/e: sia.daam@gencat.cat i telèfon: 93 304 67 00).

 

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.