Categories

Diàleg Ambiental’14 – És sostenible la nostra alimentació?

Sisenes jornades d’anàlisi i debat sobre les ciències ambientals. Institut d’Estudis Catalans, del 28 d’octubre al 25 de novembre 2014.

Programa: programa_dialegs_ambientals2014

L’organització dels Diàlegs Ambientals’14 és a càrrec de l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB), amb el suport de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT ), filial de l’IEC, i l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu de les jornades és posar sobre la taula els principals reptes ambientals i territorials del país. A la vegada, aportar nitidesa sobre els aspectes clau on cal enfocar la recerca, les polítiques i els esforços en matèria de sostenibilitat.

L’edició d’enguany s’emmarca en la Setmana Europea per la Prevenció de Residus.

Totes les sessions se celebraran a l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona), a la Casa de Convalescència, a la Sala Nicolau d’Olwer, de 18.30h a 20.30h.

L’assistència a les jornades és lliure. Es prega confirmació d’assistència. Per a més informació, contacteu amb l’ACCA (www.cienciesambientals.org) o el COAMB (www.coamb.cat)

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.