Categories

Butlletí trimestral del CILMA. Agroterritori participa en el num. 11

El butlletí hivern-primavera 2011 del Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona  (CILMA) recull més de 25 exemples de promoció de marques de proximitat i qualitat, impuls de consorcis de dinamització econòmica i defensa dels espais agraris periurbans.

Agroterritori fa la seva aportació amb 3 articles per donar la seva empenta capa la defensa dels espais agraris periurbans.

El del Joan Caball, coordinador nacional d’Unió de Pagesos i vicepresident de la Fundació Agroterritori, explica com s’ha gestat la redacció de la “Carta de l’Agricultura Periurbana” i quins són els seus objectius. El de la Cristina Tous, tècnica de la Fundació, dóna visibilitat a l’estat de l’espai periurbà al sud de la ciutat de Girona, on predomina l’activitat ramadera. Finalment, a l’apartat de legislació, l’Anna Roca, professora del departament de geografia de la Universitat de Girona i responsable de la Comissió Tecnicocientífica d’Agroterritori, posa sobre la taula la desprotecció que pateix el sòl agrari i les necessitats normatives per salvaguardar els espais i les activitats agràries, amb un exemple i reivindicació: la futura “Llei d’Espais Agraris de Catalunya”.

Documents relacionats:

Butlletí CILMA n11

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.