Categories

I Jornades Catalanes de Conservació de Flora

Els dies 2 i 3 de juny del 2008 es va celebrar a la localitat de Blanes les I Jornades Catalanes de Conservació de Flora. Aquestes jornades foren un punt de trobada d’especialistes en l’àrea de la biodiversiat (entesa en sentit ampli) i de posada en comú dels estudis tècnics d’avaluació i diagnòstic de l’estat de conservació de les plantes que s’estan duent a terme actualment.

Les jornades van tancar amb un document de conclusions on es reclamava la implicació de l’administració en les estratègies de conservació de la flora. Entre d’altres el document reclamava la publicació del Decret sobre flora amenaçada de Catalunya (el qual es va publicar l’agost del 2008, Decret 172/2008).

Cal posar de relleu la relació d’accions concretes que defineix el document i que «caldria emprendre des d’ara per tal d’assegurar la correcta gestió de les espècies vegetals i llurs hàbitats» a Catalunya. Aquest document ha de ser un text de referència per elaborar un pla d’acció per la cosnervació de la biodiversitat a Catalunya.

Documents relacionats:

I Jornades Catalanes de Conservació de Flora – Document de Conclusions

Programa de les Jornades Catalanes de Conservació de Flora

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.