Categories

Marxa contra el projete Eurovegas i en defensa del Parc Agrari del Baix Llobregat

El 17 d’abril se celebra el Dia Internacional de la lluita pagesa. És per això que al voltant d’aquesta data està prevista la V Setmana de lluita per la Sobirania Alimentària (12-22 d’abril). Aquest any la temàtica principal serà la defensa dels espais agraris: les lluites de resistència davant les contínues agressions al territori i els projectes especulatius que volen destruir la terra agrària i l’agricultura pagesa.

El proper dissabte 21 d’abril està convocada la Marxa contra el projecte Eurovegas i en defensa del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Està prevista una bicicletada des de Barcelona, acompanyat d’una columna que marxarà a peu i en transport públic des del Baix Llobregat. La destinació serà el Parc Agrari del Baix Llobregat. Durant el recorregut estan previstes diferents activitats. Aquest és el programa:

Punts de sortida:
10:00h. Barcelona: Comte Borrell / Consell de Cent. “Espai Germanetes”
Trobada bicicletes. Inici marxa. Qui vulgui anar caminant, es pot dirigir amb transport públic fins al punt de trobada de Viladecans.
12:00h. El Prat: Estació Renfe.
Arribada de la comitiva de Barcelona. S’afegirà la gent que vulgui començar el recorregut, amb bicicleta, en aquest punt.
11:00h. Viladecans: Estació Renfe.
Punt de trobada per als que vulguin anar caminant (1h aprox a pas lent) fins al punt final. Els pobles del voltant faran cap a aquest punt per anar plegats fins el punt final.
Serà el punt de trobada per la gent de Barcelona que hagi vingut en transport públic i de la resta de poblacions del Baix Llobregat que vulguin anar caminant fins al punt final.
(Altres poblacions (Gavà, Castelldefels, St Boi, Cornellài): convocatòries pròpies, per anar fins a Viladecans i d’allí anar junts fins al punt final).

12:30h. Acció en un terreny al costat de les basses de Can Dimoni (Hi haurà un tractor que marcarà unes lletres sobre el terreny); Basses de Can Dimoni. St Boi (Trobada de la bicicleta, tractors i caminada)
Convocatòria final premsa.
13:30h. Dinar Popular: cadascú s’ha de portar el seu dinar i la beguda pertinent
S’oferiran carxofes a la voluntat.
Hi haurà dinamització per a infants.

A la tarda hi haurà xerrades i possiblement un concert acústic.

Enllaços d’interès:

Enllaç al programa i organització – Plataforma Aturem Eurovegas

Més informació i organització – L’Aliança per la Sobirania Alimentària a Catalunya

Enllaç a la nostra agenda

    Lo sentimos. No se han encontrado Tweets.